Roparun 2021 doet enkel Nederland aan

Roparun heeft na het uitgebreid analyseren van de 3 vooraf genoemde scenario’s besloten om de komende Editie volledig in Nederland plaats te laten vinden. De startlocatie is in Landgraaf en de finish in Rotterdam. De afgelopen jaren was Parijs steevast voor ons team de startlocatie en liep de route door Frankrijk, België en Nederland naar de finish in Rotterdam. Dit jaar dus niet, dit jaar gaat de route van Landgraaf door middel van een Noordelijke en een Zuidelijke route door Nederland om uiteindelijk beide op 24 mei te finishen op de Coolsingel. Ja je leest het goed na 2 jaar niet kunnen finishen op de Coolsingel keren we eindelijk terug op onze vertrouwde Finish plaats.

Het wordt dan helaas geen Parijs, Dendermonde of Antwerpen voor ons, maar dit volledig Nederlandse avontuur heeft ook voordelen. We gaan namelijk ja je leest het zo echt goed ons eigen prachtige Nijmegen aan doen op de route!

De 2021 editie zou hoe dan ook al een bijzondere editie worden, want het dertigste keer dat de Roparun plaatsvindt. Roparun wil dit jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De combinatie van een aangepast evenement in verband met de maatregelen én het jubileum zal Roparun 2021 maken tot een editie die je niet wilt missen

Deze bijzondere editie ‘Roparun NL’ vindt plaats in het Pinksterweekend van 22 tot en met 24 mei 2021.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *